Antonescu: M-am speriat foarte tare de ce a spus Constantin despre şansele lui Oprescu la prezidenţiale

| 11 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marţi, în glumă, că s-a speriat de declaraţiile liderului PC, Daniel Constantin, care luni seară a afirmat că primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, ar avea şanse mari în cursa pentru alegerile prezidenţiale.

M-am speriat foarte tare de ce a spus domnul Constantin, o să-mi bag minţile în cap', a spus Antonescu la Palatul Parlamentului.

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat luni seară că primarul Capitalei, Sorin Oprescu, este un candidat cu şanse foarte mari de câştig la alegerile prezidenţiale, iar, dacă lucrurile vor degenera în USL, se poate analiza varianta candidaturii sale.

'Domnul Sorin Oprescu este un candidat indubitabil, nu are nimeni ce să comenteze, poate fi un candidat la preşedinţia României cu şanse foarte mari, poate cele mai mari. În momentul de faţă, toate trei partidele suntem într-o alianţă politică - USL, care are în momentul de faţă un candidat la preşedinţia României. (...) În momentul de faţă există un protocol de funcţionare a Uniunii Social Liberale. Dacă lucrurile vor degenera, ceea ce sigur nu ne dorim, la momentul respectiv sigur că se va analiza. Cred că domnul Sorin Oprescu este un candidat cu şanse foarte mari', a spus Constantin la România TV, la care a participat alături de premierul Victor Ponta şi de vicepremierul Gabriel Oprea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ