Antonescu: Din punctul meu de vedere ar fi foarte bine şi s-ar putea ajunge la o înţelegere şi astăzi în USL

| 11 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marţi că din punctul său de vedere nu există chestiuni care nu ar duce la un acord în USL în ceea ce priveşte discuţiile privind structura Guvernului.

'Ştiţi că dorinţa mea de a fi împăciuitor este aproape proverbială, ca atare am şi un optimism în această privinţă, dar chiar nu văd', a spus Antonescu, la Parlament, întrebat dacă există chestiuni care ar putea să nu ducă la un acord în şedinţa USL.

El a spus că discuţiile din USL ar trebui să ducă la o înţelegere şi marţi.

'Într-o discuţie sunt mai mulţi parteneri, din punctul meu de vedere ar fi foarte bine şi s-ar putea ajunge la o înţelegere şi astăzi, a afirmat Antonescu.

Liderul PNL a arătat că discuţiile nu vizează un schimb de ministere şi nici renunţarea la principiul parităţii.

El a arătat că se va analiza dacă Klaus Iohannis urmează să coordoneze din postura de vicepremier activităţile economice.

'Asta rămâne să discutăm, în principiu având în vedere importanţa activităţii economice pentru viaţa de zi a tuturor ministerele economice', a precizat Antonescu, arătând că Iohannis ar putea conduce negocierile, după caz, cu FMI.

În ceea ce priveşte votul din plen pe noua structură a Guvernului, Antonescu a menţionat că nu există o decizie.

'A existat o discuţie presupun şi la PSD, a existat şi la PNL de a avertiza colegii de probabilitatea ca fie mâine, fie luni, să aibă o şedinţă de plen în momentul în care această şedinţă politică va fi gata şi în care în Guvernul în formula sa nouă va veni să ia votul Parlamentului. Deocamdată nu este nimic decis, şedinţa putând avea loc şi miercuri', a spus el.

Antonescu a mai spus că este posibil ca PSD să facă propuneri de schimbări în Guvern, dar că nu ştie acest lucru.

'Este dreptul lor dacă să doresc să propună nişte modificări, la fel cum am propus noi pot propune şi dânşii. Nu ştiu. De aceea mă duc să discut cu oamenii', a spus liderul PNL.

Tag-uri: Crin Antonescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ