Iohannis: Legea amnistiei trebuie picată; trebuie reluate discuţiile privind simplificarea ridicării imunităţ

| 18 noi, 2014

Copreşedintele PNL Klaus Iohannis a declarat marţi într-o conferinţă de presă că legea amnistiei şi graţierii trebuie respinsă în Parlament şi că Legislativul trebuie să reia discuţiile privind simplificarea procedurilor de ridicare a imunităţii parlamentarilor.

'În Parlament trebuie votată şi picată legea amnistiei şi graţierii, trebuie urgent să înceapă discuţiile pe Codul electoral, există o comisie, trebuie să se reactiveze şi toate partidele trebuie să înceapă discuţiile pe Codul electoral, care adună toată legislaţia în materie. Este nevoie de o îmbunătăţire netă şi clară în acest domeniu', a spus Iohannis.

El a afirmat că este nevoie şi de un vot foarte clar în Parlament cu privire la solicitările de încuviinţare a anumitor demersuri ale justiţiei, susţinând că este necesară simplificarea procedurilor în aceste cazuri.

'Nu putem să continuăm în felul în care s-a lucrat, blocând prin vot în Parlament anumite demersuri ale justiţiei. Este nevoie de reluarea discuţiilor şi urgentarea lor în ceea ce priveşte legea de simplificare a ridicării imunităţii şi încuviinţărilor venite din partea justiţiei', a declarat liderul PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ