Iohannis: Sunt convins că USD s-a format pentru a rupe USL

| 28 feb, 2014

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, s-a declarat, vineri, convins că "USD s-a format pentru a rupe USL", nefiind, aşa cum declară liderii partidelor ce formază Uniunea, doar o alianţă pentru europarlamentere, ci pentru alegerile prezidenţiale.

 

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, dacă este de părere că USL s-ar fi rupt oricum în acest an. Iohannis a răspuns afirmativ, declarându-se convins că USD nu s-a format pentru alegerile europarlamentare, ci "ca o alianţă internă".

"Sunt convins că USD nu s-a format pentru europarlamentare, ci s-a format ca alianţă internă. Aşa s-a şi manifestat, cu toate că ei au tot declarat altceva. Sunt convins că USD s-a format pentru a rupe USL după europarlamentare şi pentru a promova un candidat al stângii  la alegerile prezidenţiale ", a declarat Iohannis.

Citeşte şi: Iohannis: Tăriceanu s-a pregătit pentru această fază

Tag-uri: Klaus Iohannis, USD
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ