Iohannis: Sunt total împotriva legii amnistiei şi graţierii

| 11 iun, 2014

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a afirmat miercuri că oricare ar fi formula de promovare a legii amnistiei şi graţierii este total împotriva unui astfel de act normativ.

"Eu sunt total împotriva unei astfel de legi şi voi recomanda colegilor mei nu numai să voteze, ci să protesteze vehement împotriva unui astfel de demers dacă se va face, dacă nu se va face este o altă discuţie", a spus Iohannis.

Pe de altă parte, el a precizat că Parlamentul trebuie să dea curs solicitării venite din partea unei instanţe pentru verificarea unui parlamentar.

'Consider că atunci când există o solicitare a unui parchet către Parlament pentru verificarea unui parlamentar, acestei solicitări trebuie să i se dea curs. Nu putem prin vot să împărţim cetăţenii români în două categorii', a spus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ