Ivan: În loc să răspundă atacurilor preşedintelui, Antonescu anunţă că va fi mai rău ca el

| 28 apr, 2014

Purtătorul de cuvânt al PSD, eurodeputatul Cătălin Ivan, susţine că preşedintele PNL, Crin Antonescu, în loc să răspundă atacurilor preşedintelui Traian Băsescu, anunţă că 'va fi mai rău ca el', atacând totodată PSD.

"Antonescu nu ştie cum să fie mai asemănător cu Băsescu! În loc să răspundă atacurilor preşedintelui, în loc să ia apărarea scăderii CAS - măsură atacată de Băsescu -, în loc să anunţe cum va schimba el total modelul de politician impus de Băsescu, Crin Antonescu anunţă că va fi mai rău ca el. Este absolut dezamăgitor cum liberalii lui Antonescu aleg ca nu cumva să-l supere pe Băsescu, atacând, în schimb, tot PSD, care a fost un partener loial şi nu le-a greşit cu nimic', afirmă europarlamentarul, potrivit unui comunicat de presă.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat duminică la Ploieşti că, dacă va ajunge preşedinte, nu va încheia un pact de coabitare cu premierul, iar din acest motiv, potrivit lui, Victor Ponta îl va regreta pe Traian Băsescu.

'Vom avea alegeri prezidenţiale, vom avea un preşedinte liberal şi, sperând să fiu acel preşedinte liberal, îi spun lui Victor Ponta de pe acum: 'Ai simţit ceva. Ai să îl regreţi pe Băsescu. O să îl regreţi dintr-un singur motiv, acela că eu, dacă ajung preşedinte, nu fac pact de coabitare, pentru că mie îmi ajunge Constituţia, îmi ajung legile ţării şi îmi ajunge votul pe care oamenii trebuie să mi-l dea ca să ajung preşedinte. Nu am nevoie de coabitări, de baroni, nu am nevoie de Ghiţă (Sebastian Ghiţă - n.r.)', a afirmat Antonescu, la lansarea candidaţilor PNL pentru alegerile europarlamentare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ