AMR-ul europarlamentarelor îi provoacă lui Crin manifestări neplăcute. Simptomele - delir și istericale

| 28 apr, 2014

Zilele intră în sac pentru Antonescu pe măsură ce se apropie deznodământul alegerilor europarlamentare.

Pentru că este din ce în ce mai evident că PNL nu va scoate cele 20% din voturi necesare pentru a se salva de la obștescul sfârșit și de a-i salva funcția lui Antonescu, șeful liberalilor trage cu dinții de fiecare vot, așa cum vede el de cuviință – asumându-și discursul lui Băsescu și atacându-i cu toate forțele foștii parteneri de alianță. Pesemne că AMR-ul europarlamentarelor îi provoacă lui Crin manifestări neplăcute. Simptomele - delir și istericale.

Aflat la Ploiești, Crin Antonescu a ținut să-i transmită fostului aliat, Victor Ponta, că va ajunge să-l regrete pe Băsescu dacă el va câștiga alegerile prezidențiale. Astfel, cu un picior în groapă, liberalul se vizează deja la Cotroceni ca moștenitor de drept al lui Băsescu. “Și vor urma alegeri prezidențiale și vom avea un președinte liberal și sperând să fiu acel președinte liberal îi spun lui Victor Ponta de pe acum: ai simțit ceva, ai să-l regreți pe Băsescu. Dar ai să-l regreți pe Băsescu dintr-un singur motiv: acela că, dacă eu ajung președinte, nu fac pact de coabitare pentru că mie îmi ajunge Constituția, îmi ajung legile țării și îmi ajunge votul pe care oamenii trebuie să mi-l dea ca să ajung președinte“.

Este evident că Antonescu a început să preia de la Băsescu, pe lângă retorica-i caracteristică, stilul de amenințare cu care ne-am obișnuit în cei aproape 10 ani, tema Constituției atât de invocată de președinte, dar și setea de putere și de control absolut. În încercarea disperată de a-și ține partidul în frâie, pe de o parte, și de a trage cu dinții de voturi pentru a nu-și pierde funcția politică, pe de altă parte, Antonescu nu realizează că nu face decât să se îndepărteze din ce în ce mai mult de scorul fixat pentru aceste alegeri.

Crin se afundă tot mai tare în mocirla lui Băsescu, mânat doar de propriul interes. Cu o mare de liberali nemulțumiți de ținut în frâu, Crin, în loc să și-i apropie, îi execută public săptămânal, adâncind astfel tensiunile din cadrul partidului; liberalilor rămași le promite marea cu sarea până la sfârșitul anului, reușite care în niciun caz nu se bazează pe date reale, iar alegătorilor USL le răsucește cuțitu-n rană continuând să desființeze tot ce a însemnat acest proiect politic pentru România.

Campania pentru alegerile europarlamentare este la început, iar Antonescu deja dă semne de nervozitate, delir și istericale. Chiar și aflat pe ultima sută de metri în ceea ce privește cariera sa politică, acesta preferă să aleagă direcția opusă, îl alege pe Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 apr, 2014
Alex
Crin se pare ca-i bolnav,Delirium-Tremens,sau boala agariciului,cind se vede sef.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ