James Cameron va filma trei continuări la 'Avatar' în Noua Zeelandă

| 16 dec, 2013

James Cameron se va întoarce în Noua Zeelandă pentru a filma trei continuări la 'Avatar', filmul său de mare succes despre uriaşii locuitori albaştri ai planetei Pandora, relatează Associated Press.

Regizorul a făcut anunţul public luni, în capitala neo-zeelandeză, cu producătorul Jon Landau şi premierul John Key. Filmele vor fi produse de Lightstorm Entertainment şi Twentieth Century Fox.

'Avatar', lansat în 2009 şi filmat în Noua Zeelandă, a câştigat trei Premii Oscar şi este filmul cu cele mai mari încasări din istorie, cu aproape 2,8 miliarde de dolari, aminteşte AP.

Cameron a afirmat că plănuieşte să finalizeze filmarea principală la cele trei continuări deodată, posibil pe o perioadă de nouă luni, începând cu 2015. Potrivit regizorului, prima continuare ar urma să fie lansată de Crăciun, în 2016, iar următoarele două, la sfârşitul lui 2017 şi 2018.

'Este emoţionant să anunţ oficial că aducem filmele Avatar în Noua Zeelandă', a afirmat acesta la o conferinţă de presă. 'Am avut o experienţă frumoasă turnând primul film', a continuat Cameron.

Cameron a refuzat să dezvăluie bugetul pentru cele trei continuări, însă a afirmat că acestea vor costa mai puţin de un miliard de dolari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ