Judecătorul Adrian Neacşu, trimis în judecată de procurorii DNA

| 25 apr, 2013

Judecătorul Adrian Neacşu, membru ales al CSM, în prezent suspendat, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie sub acuzaţia de fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnatură privată şi participare improprie la uz de fals.

Adrian-Toni Neacşu, în calitate de judecator, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii, a încasat nejustificat, de la Consiliul Superior al Magistraturii, suma totală de 66.942 lei, reprezentând venituri din salarii şi asociate (din care diurnă de detaşare în suma de 13.136,12 lei), aferente unui numar de 48 de zile în care a absentat nemotivat de la serviciu. Magistratul a beneficiat de plata integrală a acestor drepturi de natura salarială şi asociate pe baza a 10 documente justificative falsificate de inculpat, infomează Agerpress.

Alaturi de el a fost trimis in judecată şi Angel Gabriel Rosca, fost conducător auto în cadrul CSM, acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice, fals intelectual, uz de fals şi fals în înscrisuri.

Dosarul a fost inaintat spre judecare la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

 

 

Tag-uri: Adrian Neacşu, csm, DNA, ÎCCJ
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ