Jurnalistul Ovidiu Marincea preia şefia Comunicării la SRI! Cine este cel mai nou consilier al lui Hellvig

| 17 aug, 17:23

Jurnalistul Ovidiu Marincea, care a plecat recent de la postul Realitatea TV, este noul coordonator al comunicării publice a SRI, din postul de consilier al lui Eduard Hellvig, directorul SRI.

Ovidiu Marincea este consilierul Directorului SRI începând cu data de 17 august 2015 și va coordona comunicarea publică a Serviciului. Jurnalistul are 36 de ani și o experiență de peste 10 ani în presa scrisă, online și televiziune.

”Îi urez  bun venit domnului Marincea și consider că prezența lui în cadrul Serviciului Român de Informații va constitui un avantaj în procesul de transparentizare și de deschidere a intituției către cetățeni.

Este necesar ca SRI să se consolideze și în ceea ce privește procesul de comunicare,  de aceea  mă bucur că ni s-a alăturat și sunt convins că împreună vom face pași importanți în direcția profesionalizării comunicării publice a Serviciului. ” a declarat Directorul SRI, conform comunicatului dat publicității.

”Ca jurnalist am militat pentru comunicarea și deschiderea tuturor instituțiilor statului față de public, de aceea apreciez că adevărata provocare pentru orice profesionist este transparentizarea unui serviciu secret. Sunt onorat să lucrez într-una dintre cele mai respectate instituții ale statului român. ” a afirmat domnul Ovidiu Marincea.

Fostul jurnalist și-a închis contul de Facebook.

Cine este Ovidiu Marincea

- Licentiat al Facultatii de Filosofie si Jurnalism cu specializarea journalism, a urmat cursuri de specializare la Institutul de Jurnalism din Istanbul in 2009, facand practica la publicatiile Hurriet si Zaman, ziare care insumeaza un tiraj de 2 milioane de exemplare pe zi.

- A urmat un curs de jurnalism tematic la Bruxelles, in anul 2010.

- A lucrat ca senior reporter pentru revista americana Forbes unde s-a specializat pe ancheta-reportaj pentru revistele de business.

- A absolvit Colegiul National de Aparare din cadrul Universitatii nationale de Aparare din Bucuresti in 2011.

- Din 2003 pana in 2013 a publicat articole in ziarul Adevarul unde a ocupat, pe rand, functiile de de reporter, senior reporter, sef departament economic, redactor sef adjunct, publicist comentator.

Ovidiu Marincea este editorialist pentru ziarul Adevarul, colaborator ziare.com, analist comentator pentru postul de televiziune Realitatea TV. In acelasi timp, jurnalistul desfasoara activitati de consultanta media si consultanta politica.

De asemenea, acesta figurează ca redactor şef pentru publicaţia jurnaliştii.

Ovidiu Marincea, 36 de ani, are o experienţă de peste 10 în mass-media.

 

Tag-uri: Ovidiu Marincea, sri
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ