Klaus Iohannis a primit NUP

| 26 sep, 2014

Klaus Iohannis scapă de dosarul penal pe care îl avea la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie privind retrocedarea unor imobile, informează România TV.

Procurorii au decis să claseze dosarul în care Iohannis era acuzat de abuz în serviciu şi conflict de interese, dând NUP pentru candidatul ACL la prezidenţiale.

În august 2013, ANI a cerut Parchetului să îl cerceteze pe Klaus Iohannis pentru conflict de interese în cazul unui contract semnat în decembrie 2010, din postura de primar al municipiului Sibiu, cu SC Tipografia Honterus SRL, deţinută de Forumul Democrat al Germanilor, al cărui preşedinte era.

În martie anul acesta, Curtea de Apel Alba Iulia a decis suspendarea procesului în care primarul Sibiului, Klaus Iohannis, contestă un raport al ANI privind un conflict de interese deoarece Parchetul ICCJ desfăşoară o urmărire penală pentru aceleaşi fapte.

Agenţia Naţională de Integritate a cerut suspendarea judecării dosarului, pentru că Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a început urmărirea penală pentru aceleaşi fapte care fac obiectul acestui dosar.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ