Klaus Iohannis îşi lansează candidatura sâmbătă în Piaţa Victoriei din Capitală

| 26 sep, 2014

Candidatul Alianţei Creştin-Liberale la Preşedinţie, Klaus Iohannis, îşi va lansa candidatura sâmbătă în cadrul unui miting în Piaţa Victoriei din Bucureşti iar luni, la Palatul Parlamentului, îşi va prezenta oficial programul 'România lucrului bine făcut'.

Candidati presedintie 2014. Klaus Iohannis şi-a depus sâmbăta trecută candidatura la Biroul Electoral Central, unde a adus peste 2.000.000 de semnături.  Mitingul de lansare a candidaturii lui Iohannis la prezidenţiale va începe la ora 11,00 şi este preconizat să dureze în jur de 90 de minute.

"Mulţumesc celor peste 2.200.000 de alegători care au semnat pentru mine. Este un număr impresionant de semnături care s-au adunat în doar câteva săptămâni, într-un timp record. Acum a venit vremea faptelor. Oamenii mă cunosc, sunt mai puţin un om al vorbelor şi mai mult un om al faptelor. Vreau să candidez pentru a face altfel de politică, mai puţin spectacol, mai puţină gălăgie, mai multe soluţii pentru oamenii, pentru România', a declarat Iohannis la BEC.

Citeşte şi: Călin Popescu-Tăriceanu îşi lansează vineri candidatura la prezidenţiale, la Palatul Parlamentului

El a spus că are în spate echipa ACL şi speră ca, pe parcursul campaniei, la cele 2.200.000 de semnături să se mai adune şi alţi oameni care vor să meargă pe acelaşi drum cu el.

'Eu nu am în spate niciun fel de grupuri de interese, niciun fel de trusturi, niciun fel de instituţii. Eu am în spate echipa Alianţei Creştin-Liberale şi cei peste 2.200.000 de alegători care au semnat pentru mine', a arătat Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ