Elena Udrea a decis cum va cheltui cei 20.000 de euro pentru lansarea campaniei

| 26 sep, 2014

Elena Udrea a oferit ghiozdane, abecedare şi rechizite mai multor elevi din Bucureşti şi Ilfov proveniţi din familii cu venituri modeste, motivând că preferă să cheltuiască în acest fel banii pentru lansarea candidaturii sale la alegerile prezidenţiale.

Candidati presedintie 2014.   "Am luat această decizie pentru că anul acesta copiii, din păcate, s-au dus la şcoală şi nu au găsit abecedarele pe bănci, aşa cum se aşteptau să se întâmple şi aşa cum s-a întâmplat în vremea noastră. Pentru un copil din clasa I este de neînţeles că domnul Ponta nu a fost în stare să rezolve problema abecedarelor şi să le ofere această bucurie de primă zi de şcoală', a declarat Elena Udrea.

Ea a adăugat că acest gest a mai fost motivat de 'şocul' pe care l-a avut după lansarea 'fastuoasă' la prezidenţiale a lui Victor Ponta de săptămâna trecută.

"După ce am făcut un calcul şi am văzut că a cheltuit minimum vreo două milioane de euro pentru a-şi serba ziua în cel mai fastuos mod posibil, cu 100 de mii de oameni aduşi cu autocarele la Bucureşti din teritoriu ca să-l ovaţioneze pe conducătorul nostru iubit, mi-am dat seama că, decât să cheltuim banii pe o lansare care să semene chiar şi de departe cu ce au făcut PSD şi Victor Ponta, mai bine cumpărăm copiilor din toată ţara ghiozdane, abecedare, caiete, penare, copiilor care vin din familii modeste', a explicat Udrea.

Ea consideră că în felul acesta s-a realizat un lucru mult mai util.

"Chiar dacă lansarea care era gândită pentru duminică, nu era făcută cu oameni plătiţi să mă aplaude, ci erau invitaţi colegii din teritoriu pentru a auzi viziunea candidatului lor, a mea, pentru România şi a fi mobilizaţi la început de campanie, am decis să nu mai facem acest eveniment, iar cheltuielile, sigur, modeste în cazul nostru - aproximativ 20 de mii de euro ar fi fost acest eveniment - am decis să le folosim pentru ghiozdanele şi rechizitele copiilor', a mai declarat Elena Udrea, adăugând că în următoarele zile vor primi rechizite peste 4.000 de elevi.



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 sep, 2014
ion
asa da
insfarsit,ai inceput sa fii asa cum trebuie sa fie un politician,frumos din partea ta,nui rau sa faci in continuare asa cum facea Becali,sa construiesti case in comune avariate de inundatii,sa sprijini unele familii sarace cu mobila,ustensile de bucatarie,cum ar fi aragaz,frigider si achitarea unor datorii,familiilor sarace,asa vei iesi in evidenta in fata oamenilor si peste vreo 10 ani,poate ca vei deveni presedinta de tara,acuma NU.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ