Klaus Iohannis: Aș recomanda PSD, cu foarte multă căldură, să meargă acasă, să judece un pic propriul program

| 18 iul, 17:20

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți că le recomandă celor de la PSD să se gândească bine la schimbările legislative pe care doresc să le facă, deoarece majoritatea parlamentară pe care coaliția de guvernare o are îi permite să facă acest lucru, și să evite, astfel, erorile politice.

Întrebat marți, la Miercurea Ciuc, cum comentează felul în care Guvernul a adus în discuție în ultima vreme anumite măsuri economice, după care a revenit asupra ideilor și noțiunilor emise în spațiul public, președintele Klaus Iohannis a spus că recomandă PSD să se gândească bine la ceea ce vrea să facă și apoi să " vină în fața nației să spună acest lucru".

"Dacă se introduc în discuția publică, de către o coaliție care are majoritate în Parlament, noțiuni noi care într-o zi sunt promovate, a doua zi retrase, acest lucru este o eroare politică gravă. Fiindcă această majoritate are capacitatea parlamentară să promoveze schimbarea legislației și economia, investitorii, antreprenorii reacționează la așa ceva. Eu le-aș recomanda pesediștilor, cu foarte multă căldură, să meargă acasă, să judece un pic propriul program și când știu ce vor, să vină în fața nației să spună acest lucru", a spus președintele României.

Șeful statului a participat marți la dezbaterea "Coerență și transparență — exemple de bune practici la nivelul județelor Harghita și Covasna", la care au fost prezenți aproximativ 300 de reprezentanți ai administrației publice locale din cele două județe.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ