Klaus Iohannis, angajament la nivel național. "Trebuie să spunem STOP"

| 18 iun, 10:53

Klaus Iohannis a anunțat că a semnat un angajament prin care arată că susține egalitatea de şanse şi drepturile femeilor. Președintele i-a îndemnat pe români să semneze - alături de el - petiția online "HeforShe" – petiție pentru o campanie privind egalitatea de gen.

"Egalitatea de șanse între femei și bărbați este parte din progresul omenirii. Nu trebuie să închidem ochii în fața discriminării! Cu toții trebuie să spunem STOP și să dăm femeilor șanse egale în viață. În acest sens, am semnat, alături de alți șefi de stat, un angajament la nivel național pentru a acționa pe deplin în vederea atingerii acestui deziderat. Pentru a susține campania internațională ‪#‎HeForShe‬ și drepturile femeilor din România și din întreaga lume, vă invit să semnați, alături de mine, petiția online!", a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

 

Campania "HeforShe" a fost lansată la ONU, în luna septembrie 2014, de către U.N. Women, se desfăşoară timp de un an şi reprezintă o acţiune de solidaritate pentru egalitatea de gen. Ambasadoarea campaniei este actriţa britanică Emma Watson.

 

Citeşte şi: Rovana Plumb: România susține egalitatea de șanse și drepturile femeilor

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ