România a prezentat la Cotroceni strategia de apărare pentru NATO și UE

| 18 iun, 15:14

Strategia Națională de Apărare a Țării a fost prezentată joi, la Cotroceni, reprezentanților corpului diplomatic din statele membre ale NATO și ale Uniunii Europene.

Potrivit Administrației Prezidențiale, joi, la inițiativa Departamentului Securității Naționale, a avut loc, la Palatul Cotroceni, o întâlnire între reprezentanți ai corpului diplomatic din statele membre ale NATO și ale UE cu reprezentanți ai Președinției.

Subiectul principal al întâlnirii a fost prezentarea viziunii strategice, a principalelor elemente de conținut și a direcțiilor de acțiune din noua Strategie Națională de Apărare a țării, mai ales din perspectiva statutului României de membru al NATO și al UE, scrie Agerpres.

Administrația Prezidențială arată că prezentarea, în premieră, a acestui document în fața reprezentanților corpului diplomatic acreditat la București a fost urmată de un dialog pe subiecte de interes comun privind Uniunea Energetică și comunicarea strategică la nivelul UE.

Președinte Klaus Iohannis urmează să prezinte luni noua Strategie Națională de Apărare a Țării în cadrul ședinței comune a celor două Camere ale Parlamentului.

Tag-uri: Klaus Iohannis, nato, UE
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ