Klaus Iohannis are luni o întâlnire cu vicepreşedintele Comisiei Europene

| 12 dec, 2014

Klaus Iohannis, presşdintele ales al României, va avea luni, 15 decembrie, o întâlnire la Bucureşti cu  reprezentantul Comisiei Europene, Jyrki Katainen, şi cu comisarul european Corina Creţu. Cei doi oficiali europeni se vor afla într-o vizită oficială în România, potrivit unui comunicat de presa.

Vicepreşedintele Comisiei Europene pentru locuri de muncă, creştere economică, investiţii şi competitivitate, Jyrki Katainen, şi comisarul european pentru politici regionale, Corina Creţu, vor efectua luni o vizită oficială în România, informează vineri biroul de presă al Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

România este primul stat membru al Uniunii Europene pe care vicepreşedintele Katainen îl vizitează pentru a prezenta planul de investiţii în valoare de 315 miliarde de euro anunţat de preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la finalul lunii noiembrie.

Vicepreşedintele Katainen şi comisarul Creţu vor avea o serie de întâlniri la nivel înalt cu oficialităţi române şi vor participa, la Banca Naţională a României, la conferinţa 'Un impuls pentru investiţii în Europa', precum şi la o dezbatere cu studenţii Academiei de Studii Economice. De asemenea, cei doi oficiali europeni vor deschide 'Gala Fondurilor Structurale', eveniment în cadrul căruia vor fi premiate proiectele de succes finanţate cu fonduri europene în exerciţiul bugetar 2007 - 2013.

Tatiana Niculescu Bran, DECIZIE RADICALĂ în urma numirii în funcţia de cosilier prezidenţial

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 dec, 2014
munca la domiciliu
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ