Klaus Iohannis, ATENŢIONARE pentru UDMR: “Sunt lucruri pe care ar trebui să le ştiţi”

| 20 apr, 16:49

Președintele Klaus Iohannis a atenționat UDMR-ul la consultările de la Cotroceni! Iohannis le-a transmis oaspeților de la Uniune că subiectele pe care la abordează sunt extrem de importante și pentru parlamentarii UDMR.

”Kelemen Hunor: Vă mulțumim pentru invitație”

Klaus Iohannis: Cu plăcere! V-am invitat să mai vorbim despre unele lucruri pe care ar fi bine să le știți”, a fost primul schimb de replici dintre președintele UDMR, Kelemen Hunor, și Klaus Iohannis.

La Cotroceni, a avut loc și o mare surpriză! Unul dintre liderii UDMR, Laszlo Borbely, vicepreședinte executiv, nu s-a dus la consultări. Absența sa poate fi pusă și pe faptul că face parte dintre parlamentarii scăpați basma curată de colegii din Camera Deputaților în ceea ce privește urmărirea penală. Locul lui a fost luat de noul star al UDMR, secretarul general Kovacs Peter, despre care se spune ca va fi, în viitor, cel care îi va lua locul lui Kelemen Hunor, potrivit stiripesurse.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ