KLAUS IOHANNIS, cum nu l-aţi mai văzut. FOTO

| 08 dec, 2014

Un fotograf independent a fost alături de candidaţii la preşedinţie, Klaus Iohannis şi Victor Ponta, în cele mai importante momente ale luptei electorale. Una dintre fotografii l-a surprins pe preşedintele ales rugându-se într-o biserică protestantă, înainte de alegeri.

În campania electorală, Klaus Iohannis nu a vorbit niciodată despre credinţă sau despre faptul că este de altă confesiune decât cea ortodoxă. Fotograful independent Mugur Vărzariu l-a surprins pe preşedintele ales într-un moment de intimitate chiar în ziua votului. Este vegheat de soţia sa, Carmen Iohannis.

Klaus Iohannis este evanghelic luteran.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 dec, 2014
savonarola
draga Mugur Varzariu,rusinica,rusinica...gaseste,dragule,o munca cumsecade...
09 dec, 2014
patricia
Nu cred ca un crestin se poate numi bun , daca nu ii pasa de oameni, de aproapele lui. Nu stiu ce confesiune este domnul Klaus, dar dintre toti , lui i-a pasat cel mai mult de oamenii acestei tari . Mergeti in Sibiu si intrebati oamenii de rand. Eu am facut asta , si nici macar unul nu mi-a spus o vorba de nemultumire despre el.
08 dec, 2014
Kardoian
Atacurile legate de religie
Şi cu asta sper ca "s-a pus capac" atacurilor legate de religie! Adică acestea se termină, nu ?!!!!
08 dec, 2014
CASANDRA
nu inteleg
care-i problema?
08 dec, 2014
Asspida
Problema e: spre deosebire de WP & comp. care se afișează la tot soiul de activități ale BOR + pupături de moaște… ceea ce KI nu face… credința nu trebuie exhibată…

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ