Klaus Iohannis: Dacă Victor Ponta ajunge preşedinte, a doua zi va fi adoptată legea amnistiei şi graţierii

| 12 noi, 2014

Candidatul ACL în alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, spune că în situaţia în care contracandidatul său Victor Ponta (PSD-UNPR-PC), va ajunge preşedintele României, 'a doua zi în Parlament va fi aprobată legea amnistiei şi graţierii'.

'În cazul în care contracandidatul meu, Victor Ponta, va fi ales preşedinte, a doua zi în Parlament va fi aprobată legea amnistiei şi graţierii, va fi promulgată de noul preşedinte Ponta şi ne vom trezi înapoi în societate cu toţi corupţii şi condamnaţii, toţi frumos albiţi', a spus Iohannis, miercuri seară, în timpul dezbaterii de la postul B1Tv.

Candidatul ACL a precizat că, dacă va ajunge el preşedinte, nu va promulga o astfel de lege.

'Eu sunt total împotriva acestei legi. Nu cred că România are nevoie acum de o lege a aministiei şi graţierii. Sunt împotrivă şi PNL a votat împotriva acestei legi de prima dată când a venit PSD 'pe şest' cu legea, nu prea s-a ştiut cu ce vin ei acolo, şi au încercat să 'ne-o bage pe gât'. Am oprit în ultimul moment acest act normativ, de care România nu are nevoie, dar de care PSD are mare nevoie. Dacă voi fi preşedintele României, voi refuza promulgarea acestui act normativ şi, în consecinţă, nu vom avea legea amnistiei şi graţierii', a mai spus Klaus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ