Klaus Iohannis, despre afirmaţiile lui Codruţ Şereş: Simple dezinformări

| 01 sep, 2014

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni că afirmaţiile fostului ministru al Economiei Codruţ Şereş pe tema întâlnirii de la Grivco sunt 'simple dezinformări'.

'Nu au existat niciodată astfel de negocieri fiindcă pur şi simplu nu m-a interesat acel partid, indiferent cum s-o fi numit el pe parcurs. Sunt simple dezinformări', a spus Iohannis, la o conferinţă de presă, întrebat cu privire la declaraţiile lui Codruţ Şereş care a afirmat că încă din 2005-2006 Iohannis ar fi discutat cu Dan Voiculescu. 

El a apreciat că Şereş insistă în acest caz, adăugând că 'probabil a primit o temă'.

'Nu mă interesează nici dl Şereş, nici divagaţiile sale', a afirmat Iohannis.

CITESTE SI Codruţ Şereş: Nu înţeleg de ce Iohannis se ascunde şi de ce ar fi fost o ruşine că a fost la Grivco

Liderul PNL a subliniat că nu s-a întâlnit niciodată în particular cu Dan Voiculescu şi nici că ar fi participat la negocieri în prezenţa acestuia.

'Nu m-a interesat nici persoana Voiculescu, nici partidul Voiculescu sau cum s-o fi numit el pe parcurs în diferite etape. Nu am negociat niciodată ceva', a adăugat Iohannis. 

Fostul ministru al Economiei Codruţ Şereş a declarat luni că nu înţelege de ce liderul PNL Klaus Iohannis 'se ascunde de un lucru cât se poate de evident' şi de ce ar fi fost o ruşine faptul că a fost la sediul Grivco. 

'Eu nu am niciun comentariu de făcut referitor la Klaus Iohannis decât ceea ce am spun într-un interviu dat unui ziar. Starea de fapt la momentul 2009 nu era dacă eu eram sau nu eram compromis, ci dacă domnia sa a fost sau nu a fost la Grivco şi îl rog să răspundă public la acest lucru pentru că în afară de mine mai sunt şi alte persoane care l-au văzut acolo. Nu înţeleg de ce domnul Klaus Iohannis se ascunde de un lucru cât se poate de evident şi nu înţeleg de ce ar fi fost o ruşine faptul că domnia sa a fost la Grivco', a afirmat Şereş la ÎCCJ.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ