Klaus Iohannis îi invită pe bucureșteni să viziteze Muzeul Național Cotroceni în "Noaptea Muzeelor"

| 16 mai, 17:33

Klaus Iohannis a lansat, sâmbătă, un îndemn românilor să fie prezenți la manifestarea "Noaptea Muzeelor" ca un demers de redescoperire a patrimoniului național și, în mod special, le adresează bucureștenilor invitația de a vizita Muzeul Național Cotroceni.

"Vă îndemn să ne redescoperim cu mândrie patrimoniul! Să ne protejăm valorile culturale și să sprijinim orice demers care pune în lumină valorile noastre. Noaptea Muzeelor reprezintă un bun prilej pentru a ne întâlni bogăția culturii. Cu această ocazie, vă invit să vizitați Muzeul Național Cotroceni, important monument de arhitectură și instituție reper", a scris președintele pe Facebook.

Aproape 30 de muzee, printre care, în premieră, Muzeul BNR, și 20 de organizații culturale vor fi deschise în Noaptea Muzeelor 2015 la București, sâmbătă seară, propunând publicului un program divers de evenimente, care va include expoziții, ateliere pentru copii, concerte, proiecții de filme, spectacole de balet și pantomimă.

Ediția din acest an va fi una specială, fiind marcată de un protest inițiat de Rețeaua Națională a Muzeelor din România (RNMR), organizatorul Nopții Muzeelor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ