KLAUS IOHANNIS merge marţi în Franţa. Vezi programul

| 09 feb, 22:37

Președintele Klaus Iohannis va efectua, marți, o vizită oficială, în Franța, unde urmează să se întâlnească cu omologul său, Francois Hollande, cu președintele Senatului, Gerard Larcher, președintele Adunării Naționale, Claude Bartolone, și cu reprezentanți ai comunității de români din Franța.

Înainte de plecarea spre Paris, Klaus Iohannis va susține o declarație de presă, în jurul orei 8,45, pe Aeroportul "Henri Coandă".

Șeful statului român va fi primit la Palatul Elysee, la ora 14,00 (ora României), cei doi președinți urmând să aibă convorbiri tete-a-tete, un dejun de lucru, iar apoi să susțină o declarație comună de presă.

În continuarea vizitei, Klaus Iohannis va avea convorbiri oficiale cu președintele Senatului Republicii Franceze, Gerard Larcher, și cu președintele Adunării Naționale a Franței, Claude Bartolone.

La ora 20,30, la sediul Ambasadei României de la Paris, șeful statului se va întâlni cu reprezentanți ai comunității românești din Franța.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ