Klaus Iohannis se va întâlni vineri cu Papa Francisc

| 13 mai, 17:28

Președintele Klaus Iohannis va vizita joi Expoziția Universală Milano 2015, iar vineri se va întâlni, la Vatican, cu Papa Francisc, informează Administrația Prezidențială.

Șeful statului va susține joi, în jurul orei 9,45, o declarație de presă la Aeroportul Internațional "Henri Coandă" din Otopeni.

La Milano, el va participa la Expoziția Universală Milano 2015 cu tema "Hrănirea planetei, energie pentru viață", unde va vizita pavilioanele României, Sfântului Scaun și Italiei.

Citește și:  Klaus Iohannis, luat prin surprindere. GAFA INCREDIBILĂ a preşedintelui în numirea noului şef al DIICOT

Tot joi, președintele Iohannis se va întâlni cu reprezentanți ai comunității românești din Milano.

Vineri, șeful statului se va afla într-o vizită oficială la Sfântul Scaun.

El se va întâlni cu Papa Francisc, cu cardinalul Pietro Parolin, secretar de stat al papei, va vizita Bazilica Sfântul Petru, unde este înmormântat Papa Ioan Paul al II-lea. De asemenea, Iohannis va oferi o recepție în onoarea cardinalului Pietro Parolin, va vizita Colegiul Pontifical "Pio Romeno", unde se va întâlni cu studenții români care studiază în instituțiile de învățământ pontificale din Roma.

Sâmbătă, Iohannis va avea o întrevedere cu conducerea Comunității Sant'Egidio și va vizita Bazilica Santa Maria in Trastevere.

Președintele Iohannis a efectuat, pe 27 și 28 aprilie, o vizită oficială în Italia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ