KLAUS IOHANNIS, prima numire CHEIE: "... o să iau o decizie săptămâna viitoare"

| 13 mai, 13:21

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că a primit de la Consiliul Suprior al Magistraturii (CSM) documentele legate de audierea lui Daniel-Constantin Horodniceanu care a fost propus la conducerea DIICOT și că va lua o decizie în acest sens săptămâna viitoare.

”O să iau o decizie săptămâna viitoare și vă voi transmite. Sunt mulțumit de materialul care mi s-a pus la dispoziție de CSM”, a spus șeful statului. 

Președintele Klaus Iohannis a cerut luni CSM  stenograma şedinţei în care a fost intervievat candidatul propus de ministrul Justiţiei la şefia DIICOT, dar și documentele avute în vedere în adoptarea Hotărârii prin care s-a dat aviz favorabil.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Este exclus ca Institutul Cantacuzino să dispară

Reprezentanții CSM au precizat însă că stenogramele ședinței nu au fost trimise din cauză că nu se mai realizează din 2011.

Daniel Constantin Horodniceanu, şeful Serviciului Teritorial DIICOT Iaşi, a primit pe 4 mai aviz pozitiv din partea CSM pentru șefia DIICOT.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ