William Brînză, săltat de procurorii DIICOT. De ce este SUSPECTAT fostul prezidenţiabil

| 14 mai, 11:51

Avocatul William Brânză a fost ridicat joi de procurorii DIICOT și dus la audieri, într-un dosar în care este suspectat de evaziune fiscală

Dosarul a fost deschis în urmă cu aproximativ trei luni, recent fiind audiată și mama lui William Brînză în această cauză.

William Brînză a fost dus la audieri în urma unor percheziții care s-au desfășurat la locuința sa, precum și la alte adrese.

La rândul ei, mama fostului candidat  la preşedinţie William Brânză, ar fi cercetată pentru evaziune fiscală într-un dosar al DIICOT.

Anchetatorii au efectuat în decembrie 2014 percheziţii la SC Willis SRL al cărei acţionar este Steliana Brânză. Mama fostului candidat la prima funcție în stat ar avea  calitatea de suspect, susțineau la acea vreme surse judiciare, iar acuzațiile ar fi cele de evaziune fiscală, spălare de bani sau diferite falsuri.

În acest caz, prejudiciul este estimat la aproximativ 25 de milioane de euro.

Citeşte şi: BOMBĂ! Avocat CELEBRU săltat de procurorii DNA şi dus la audieri

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ