LOVITURĂ! Adrian Sârbu audiat la DIICOT într-un nou dosar VIDEO

| 15 mai, 09:16

Jurnalistul Sorin Roşca Stănescu şi omul de afaceri Adrian Sârbu sunt audiaţi la DIICOT într-un nou dosar. Cei doi ar fi luat credite folosind acte false

Jurnalistul Sorin Roşca Stănescu şi omul de afaceri Adrian Sârbu sunt audiaţi la DIICOT într-un nou dosar. Cei doi ar fi luat credite folosind acte false.

Omul de afaceri Adrian Sarbu si fostul senator PNL Sorin Rosca Stanescu sunt urmariti penal intr-un nou dosar instrumentat de DIICOT, informeaza surse judiciare. Cei doi urmeaza sa fie adusi la audieri pentru a li se aduce la cunostiinta acuzatiile.

 

Cei doi ar fi obtinut credite in valoare de zeci de milioane de euro de la BRD in baza unor garantii frauduloase - imobile supraevaluate sau scrisori de garantii. Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu, alaturi de alte persoane sunt acuzati astfel de constituire de grup infractional organizat, inselaciune si spalare de bani.

Citeşte şi: Veste bună pentru Georgică Cornu. Ce au decis MAGISTRAŢII

Dosarul este in faza de inceput si investigheaza cum clineti privilegiati au obtinut credite de la BRD din 2007 pana in prezent.

Adrian Sarbu de exemplu ar fi obtinut un credit de 7 milioane de euro de la filiala centrala a BRD din Franta, in baza unei scrisori de garantii de la BRD, sucursala Primaverii. Cu acei bani si-ar fi achizitionat un apartament in centru Parisului.

Sarbu ar fi obtinut si un alt credit de 4 milioane de euro de la BRD sucursala Primaverii, informeaza Romania TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ