KLAUS IOHANNIS, felicitat de Ambasada Italiei

| 14 mai, 14:20

Ambasada italiana la Bucuresti il felicita pe presedintele KLAUS IOHANNIS pentru vizita efectuata joi la EXPO MILANO 2015, unde si ROMANIA participa cu un pavilion national si puncteaza faptul ca ITALIA este singura tara in care seful statului roman s-a deplasat de doua ori de la inceputul mandatului sau.

“Suntem foarte incantati ca presedintele KLAUS IOHANNIS acorda o atentie deosebita acestui eveniment international care se prefigureaza a fi de o insemnatate deosebita, datorita participarii unui numar de peste 130 de tari si concentrarea pe o tema, aceea a alimentatiei, care priveste intreaga planeta. Prezenta pavilionului ROMANIEI, dorita intens si de ITALIA, are o importanta deosebita in cadrul expozitiei si ne dorim ca acesta sa poata permite acestei tari sa-si arate propriile resurse naturale si alimentare de care dispune”, se arata intr-un comunicat al Ambasadei Italiei la Bucuresti.

Reprezentantii diplomatiei italiene in Romania subliniaza ca “vizita la Milano a presedintelui KLAUS IOHANNIS are loc la cateva saptamani de la prima sa vizita oficiala in Italia (27-28 aprilie), in timpul careia a avut intalniri foarte fructuoase atat cu presedintele republicii, SERGIO MATTARRELA, cat si cu presedintele Consiliului de Ministri, MATTEO RENZI”.

“ITALIAeste singura tara in care presedintele KLAUS IOHANNIS s-a deplasat de doua ori de la inceputul mandatului sau: acesta este semnul tangibil al intensitatii relatiei dintre Italia si Romania, care speram ca se va relansa dupa intalnirea de la EXPO MILANO”, se mai arata in comunicat.

Citeşte şi: Klaus Iohannis îl va invita pe Papa Francisc să viziteze România: Sperăm să vină în 2018

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ