Detalii INCENDIARE: Ce făcea SORIN FRUNZĂVERDE pentru campania electorală a lui Klaus Iohannis

| 14 mai, 09:22

Procurorii DNA au descins joi si la sediul Camerei de Comert Caras-Severin, locul unde Sorin Frunzaverde avea intalnirile de taina si pe care il considera 'buncarul' sau.

DNA a descins, în urmă cu puţin timp, la sediul Consiliului Judeţean Caraş Severin şi la vila preşedintelui instituţiei, liberalul Sorin Frunzăverde. Anchetatorii structurii centrale a DNA însoţiţi de luptătorii Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei vor percheziţiona aceste locaţii.

Noile percheziţii vin la două zile după ce, marţi, procurorii DNA Timişoara l-au prins în flagrant primind 20.000 lei în biroul său pe vicepreşedintele CJ Caraş Severin, Ionesie Ghiorghioni, omul de încredere al lui Frunzăverde. Banii reprezentau o tranşă din procentul de 10% plătit pentru contractele de întreţinere drumuri şi deszăpezire. Sorin Frunzăverde nu era acasă în momentul sosirii anchetatorilor, la ușa răspunzând o bătrână.

Președintele CJ Caraș Severin este la o întâlnire cu primarii și secretarii de comune la Băile Herculane. Față de alte ocazii, cei de la Jandarmerie sunt îmbrăcați în civil și fără cagule. Vom reveni cu amănunte.

Citeşte şi: Reacţie ŞOCANTĂ a lui Sorin Frunzăverde. ACUZAŢIILE procurorilor

Conform primelor informaţii, Sorin Frunzăverde este principalul suspect al unui dosar în care este investigat pentru faptul că, între cele două tururi ale alegerilor prezidenţiale, ar fi făcut presiuni asupra primarilor din mai multe comune din Caraş Severin pentru a se asigura că va obţine pentru Klaus Iohannis cât mai multe voturi.

Frunzăverde i-a ameninţat că nu vor mai primi bani pentru continuarea investiţiilor din comune dacă nu vor asigura numărul de voturi care să-i asigure candidatului PNL câştigarea alegerilor.

De asemenea, în acest dosar este anchetat şi omul său de încredere, vicepreşedintele CJ Caraş Severin, Ionesie Ghiroghioni, care acum este în arestul Poliţiei Timiş după ce, ieri, Tribunalul Timiş a decis arestarea sa preventivă pe 30 de zile pentru trafic de influenţă.

Anchetatorii percheziționează și sediul Camerei de Comerț Caraș-Severin, cunoscut ca locul unde Sorin Frunzăverde își avea întâlnirile de taină și pe care-l considera „buncărul” său.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ