Avocatul DORU BOŞTINĂ în atenţia DNA. Percheziţii DNA la domiciliul său

| 14 mai, 08:35

Poliţiştii întreprind la această oră percheziții la casa de avocatură Doru Boștină, în legătură cu un dosar de evaziune fiscală în domeniul IT cu un prejudiciu de peste un milion de euro.

În total, se desfășoară 18 percheziții, în București, Ilfov și Ialomița.

Doru Boștină are deja o sentință de trei ani închisoare pentru trafic de influență în dosarul în care a fost condamnat și omul de afaceri Gruia Stoica. Sentinţa nu este însă definitivă.

Citeşte şi: PERCHEZIŢII de amploare, 38 de mandate de aducere. PREJUDICIU de peste 9 milioane EURO

Gruia Stoica, patronul Grupului Feroviar Român, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare. Curtea de Apel Ploieşti l-a fost găsit, în martie, vinovat pentru cumpărare de influenţă, după ce procurorii DNA au demonstrat că acesta a încercat să influenţeze rezultatul unei licitaţii organizate de Complexul Energetic Oltenia.

Omul de afaceri i-a oferit 3 milioane de euro avocatului Doru Boştină ca să obţină de la acesta informaţii despre oferta făcută de CFR Marfă, concurentul direct.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ