Klaus Iohannis, strategie pentru aprobarea bugetului pe 2015

| 26 dec, 2014

Klaus Iohannis a avut consultări cu consilierii săi pe tema bugetului de stat pe 2015 şi a stabilit strategia pentru săptămâna viitoare, informează RomâniaTV.net.

Klaus Iohannis face primul gest politic cu urmări imediate. Surse politice, citate de România TV, spun că şi-a gândit deja strategia privind bugetul de stat de 2015, contestat chiar de liberali.

Iohannis ar fi avut deja o şedinţă cu consilierul său de specialitate pentru a stabili cum va gestiona problema bugetului pentru anul viitor. Preşedintele intenţionează să promulge rapid bugetul, dacă acesta va fi declarat constituţional de CCR, după analizarea contestaţiei depuse de PNL.

În caz contrar, Klaus Iohannis ia în calcul să promulge doar bugetul asigurărilor sociale, cel care prevede măriri de pensii şi indemnizaţii şi care nu a fost contestat la CCR.

Citeşte şi: CCR va dezbate contestația pe buget în data de 29 decembrie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ