LACRIMI şi SPERANŢE pentru familia lui Gigi Becali

| 09 mar, 20:38

Încredere, speranţă şi zâmbete. Asta au „afişat” duminică femeile din familia lui Gigi Becali, când au venit la sujba de duminică, la biserica din Pipera. Mama omului de afaceri, soţia şi fiicele sale s-au rugat ca eliberarea lui din puşcărie să devină realitate.

“Sperăm cu toţii să iasă săptămâna aceasta, stăm ca pe ghimpi. Mai avem de aşteptat până sărbătorim eliberarea”, a declarat pentru click.ro, Tănase, vărul lui Gigi Becali din Constanţa.

Gigi Becali ar putea deveni, în curând, un om liber. Magistraţii Judecătoriei Medgidia au admis, la sfrşitul săptămânii trecute, cererea acestuia de eliberare condiţionată din Penitenciarul Poarta Albă.

Avocatul latifundiarului a spus magistraţilor că sunt îndeplinite toate condiţiile pentru eliberarea condiţionată a lui Gigi Becali: a executat două treimi din pedeapa de 3 ani şi 6 luni, şi a acumulat 185 de zile câştig prin muncă şi două cărţi scrise, a fost recompensat de 11 ori în timpul detenţiei şi a participat la toate activităţile din penitenciar.

Decizia Judecătoriei Medgidia nu este definitivă şi a fost deja contestată de procurori.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate, din care a executat deja doi. El a fost condamnat, în 20 mai 2013, la închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări - în dosarul «Valiza» şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

În închisoare, Becali a terminat de scris două cărţi, iar de curând a anunţat că se apucă de a treia. Pentru fiecare volum scris, a primit o reducere cu 30 de zile a pedepsei.

Citeşte şi: RADU BANCIU, despre GIGI BECALI: Va ieși nenorocitul, dar se va plictisi acasă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ