Veste BOMBĂ! Gigi Becali are zilele numărate în închisoare. Când va fi ELIBERAT

| 04 mar, 10:51

Gigi Becali este foarte aproape de a ieşi din închsoare după un an şi şase luni petrecute după gratii. Discuţiile referitoare la eliberarea condiţionată a lui Gigi Becali au intrat în linie dreaptă.

Gigi Becali ar putea fi eliberat într-o lună, susţine Valeriu Argăseală, preşedintele FC Steaua.

"Cred că Gigi va fi eliberat condiţionat. Mă bazez pe faptul că în această săptămână vor începe evaluările. E foarte posibil ca, într-o lună, Gigi Becali să iasă din închisoare. Nu doresc să intru în detalii juridice, dar eu cred că a îndeplinit condiţiile", a declarat Valeriu Argăseală pentru Ring.

Pe lângă comportamentul ireproşabil, demersul lui Gigi Becali se bazează şi pe faptul că a scris cărţile "Muntele Athos, patria ortodoxismului" şi "Becali şi Steaua". În plus, a prestat muncă fizică atât în interiorul, cât şi în afara închisorii, la Academia Hagi.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 mar, 01:40
Travian
ce vrajeala
Interesant caci textul asta l-am intilnit in cele mai nepotrivite locuri . Inmormintari , crime dar se pare ca puscaria il atrage ca un magnet pe individul asta . Nus ce sa zic dar de data asta a lasat adresa de mail gresita . I s-o fi facut frica de fisc sau mai precis de DNA . Si ca sa ia banii patronului a scris la caterinca si aici. Poate il cauta puscariasii de lux .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ