Lamborghini lansează un "tanc sport" cu 600 cai putere

| 22 ian, 2014

CEO-ul companiei anunta ca incepe productia in cativa ani. De altfel, Stephan Winkelmann este omul asociat cu tot ceea ce s-a intamplat bun la marca italieneasca de cand a intrat in zona de interes germana.

Volkswagen detine Lamborghini si a ajuns deja la cateva modele adaugate sau schimbate, printre care Aventador, Huracan si Veneno (cel mai scump Lamborghini - 3 mil. euro, productie limitata la 3 bucati).

Urmatorul proiect mare anuntat si aratat ca prototip este Urus, un SUV coupe ceva mai scund decat formele generale de SUV-uri purtate pana acum de BMW, Audi sau Mercedes.Din declaratii reiese ca Winkelmann nu subapreciaza si nici nu ignora segmentul asta.

Iar Lamborghini nu este primul brand care e gata sa-si compromita traditia pentru profituri mai bune sau chiar supravietuire. Valorile Lamborghini vor ramane insa aceleasi, indifferent ca vorbim despre o masina de oras sau despre un "avion" de asfalt.

Este vorba despre forma sport, caii putere, viteza, luxul general si, desigur, pretul cerut. Urus va respecta toate principiile marcii, scrie incont.ro.

Pietele importante pentru primul SUV Lamborghini sunt SUA, China, Rusia si Europa. Pana in prezent nu exista detalii tehnice concrete. Motorul anticipat este un V10 de 600 de cai, cel de pe Huracan (modelul care treptat inlocuieste Gallardo).

 

Citeşte şi: Lamborghini mizează pe SUA şi India pe măsură ce vânzările din China vor încetini

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ