Lider ACL "sabotat" de microfon: Votaţi Victor Ponta - îndemn pentru electoratul lui Iohannis VIDEO

| 27 oct, 2014

Un videoclip in care prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul se poate auzi cum ii indeamna pe sustinatorii lui Klaus Iohannis sa voteze cu Victor Ponta a facut luni multa valva in presa, generand reactii inclusiv din partea candidatului PSD la prezidentiale.

"Pariez pe Iohannis, pariez pe decenta, pariez pe respect, pariez pe educatie. Votati Victor Ponta si sapte zile sa le spunem romanilor sa iasa cu totii la vot! Pentru ca noi dam forta viitorului Romaniei. Voi toti. La victorie! Calea - Europa. Omul - Iohannis. Prima statie - victoria!", a rostit raspicat la microfon Andreea Paul, in timp ce in spatele sau statea conducerea ACL, in frunte cu prezidentiabilul Iohannis.

Candidatul PSD la Cotroceni nu a ratat ocazia si, intr-o postare pe pagina de Facebook, Ponta a scris "Multumesc, NU!", alaturand acestui mesaj si materialul video cu Andreea Paul.

Prim-vicepresedintele PDL sustine insa ca ar fi rostit si un "nu" in fata acelui indemn in favoarea principalului contracandidat al lui Klaus Iohannis.

 

"Va rog sa corectati eroarea si sa specificati clar ca am spus 'NU votati Victor Ponta!'. Din pacate, nu se aude corect pentru ca am miscat microfonul si 'NU' a fost rostit, se pare, la distanta de microfon. Tot discursul este suport argumentativ pentru sustinerea lui Klaus Iohannis.

Nu am cum sa-l sustin pe Victor Ponta, omul care a betonat Romania in minciuna, in saracie, in taxe, in coruptie si in mediocritate. Am convingerea ca Iohannis are profesionalismul si forta de a demola imperiul de coruptie pe care vrea sa se construiasca omul politic Ponta si PSD", a declarat, pentru stiripesurse.ro Andreea Paul.


Sursa video: Vocea Transilvaniei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ