Liderii parlamentarilor PDL şi PNL cer demisia preşedintelui CNA

| 10 iul, 2014

Liderii grupurilor parlamentare PDL şi PNL au adresat joi o scrisoare deschisă preşedintelui Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Laura Georgescu, prin care îi solicită demisia din funcţie, informează Agerpres.

Parlamentarii PDL şi PNL consideră că, din cauza comportamentului inacceptabil şi partizanatului politic autodeclarat, menţinerea în funcţia de preşedinte a doamnei Laura Corina Georgescu nu mai reprezintă nicio garanţie de imparţialitate şi profesionalism în supravegherea audiovizualului de către CNA. Mai mult, parlamentarii PDL şi PNL consideră că doamna Laura Corina Georgescu a adus şi aduce grave prejudicii de imagine acestei instituţii, decredibilizând-o, iar menţinerea domniei sale în funcţie pune sub semnul îndoielii toate deciziile pe care le va lua in viitor CNA', se arată într-un comunicat de presă al grupurilor PDL şi PNL din cele două Camere ale legislativului.

Parlamentarii PDL şi PNL au precizat că, la începutul sesiunii parlamentare din toamnă, vor iniţia o propunere legislativă care să clarifice în Legea 504/2002 a audiovizualului situaţiile şi condiţiile în care membrii CNA pot fi revocaţi, atunci când aceştia nu mai îndeplinesc misiunea pentru care au fost învestiţi de către Parlament.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ