Liviu Dragnea, despre rectificarea bugetară: Este firesc ca PSD să fie informat pentru a putea sprijini acest act

| 27 iul, 12:24

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că este firesc ca prim-ministrul și ministrul Finanțelor să prezinte conducerii PSD proiectul de ordonanță privind rectificarea bugetară, explicând că PSD sprijină acțiunile Guvernului și este bine să fie informat.

"Am văzut o oarecare stare de nervozitate că în cadrul BPN al PSD prim-ministrul și ministrul de Finanțe prezintă proiectul de ordonanță privind rectificarea. Este un lucru convenit cu prim-ministrul, este o stare de normalitate, PSD sprijină acțiunile Guvernului și pentru asta este bine să fie informat, pentru că ordonanța de rectificare practic este un act normativ care contribuie la continuarea dezvoltării economice a acestei țări. Este firesc ca PSD să fie informat pentru a putea sprijini și public, și în teritoriu acest act foarte important, este vorba de o rectificare pozitivă, sunt mai mulți bani la buget, care trebuie realocați pentru a continua atât programele sociale, cât și programele de investiții", a spus Dragnea la începutul ședinței Biroului Permanent Național al PSD, conform Agerpres.

Citeşte şi:  Victor Ponta, despre rectificarea bugetară: România a încasat mai mult decât a cheltuit

El a adăugat că luni după-amiază, în ședința coaliției de guvernare, se va discuta din nou despre acest proiect de rectificare, pentru că "există un parteneriat corect și firesc" între partidele care formează coaliția și Guvernul.

Dragnea a precizat că în ședința BPN ministrul Muncii Rovana Plumb va prezenta calendarul pentru elaborarea și dezbaterea publică a legii salarizării și vor fi discutate, de asemenea, și câteva chestiuni de organizare internă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 aug, 22:09
Munca la domiciliu
Ai grija de batrinete acuma pina esti tinar
sellectam dezvoltatori de proiect pentru piata globala. Proiectul este lansat de curind si are mari perspective. Nu este necesara niciun fel de experienta !
Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.. Oferim sanse reale de avansare in cariera ! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale .Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Programul de lucru este flexibil.
Cerem si oferim seriozitate maxima, sa aveti dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Sunt suficiente studiile medii. Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online.
Solicitati mai multe detalii la adresa de email: octavian [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ