Liviu Dragnea: S-a preferat ca ministrul de Externe să nu fie de la PSD

| 10 noi, 2014

Decizia desemnării lui Teodor Meleşcanu în funcţia de ministru de Externe este una foarte bună, care aparţine exclusiv primului ministru Victor Ponta, a declarat luni preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a evitat să confirme dacă Mircea Geoană a fost o altă variantă, argumentând doar că s-ar fi preferat ca ministrul de Externe să nu fie de la PSD, pentru a fi acuzat că va lua nişte decizii în favoarea acestui partid.

"Asta a fost decizia exclusivă a primului-ministru şi cred că a fost o decizie foarte bună. Probabil că s-a gândit să nu fie acolo tot un ministru de la PSD ca să fie acuzat că ia nişte decizii în favoarea PSD. Domnul Meleşcanu este o soluţie foarte bună, totuşi are suficientă experienţă', a declarat Dragnea la Realitatea TV.

Citeşte şi:  ULTIMA lovitură marca Băsescu la adresa guvernului Ponta: Nu v-aş fi numit ministru!

Întrebat dacă ar fi fost mai bine ca Titus Corlăţean să-şi dea demisia imediat după prezidenţialele din 2 noiembrie, Dragnea a arătat că 'este greu de spus'. 'Totuşi noi suntem puţin altfel, poate e bine, poate e rău. Victor Ponta nu este atât de cinic, adică nu cred că a putut să ia măsura demiterii lui Titus Corlăţean ştiind că omul ăla legal nu a greşit. (...) Cred că asta a fost în mintea lui. Nu ştiu, nu am discutat subiectul ăsta, nu ne-am întâlnit la partid să spunem: 'Dom'le îl dăm afară pe Titus Corlăţean'. În situaţii de genul ăsta e bine să-ţi păstrezi echilibrul. Credeţi că nouă ne convine?', a adăugat Liviu Dragnea.

El a precizat că Titus Corlăţean 'a plecat' din funcţie pentru că a refuzat să semneze un document cu încălcarea prevederilor legale. 'Şi este un om tânăr, şi n-a vrut să rişte', a mai spus Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 noi, 2014
anca périgueux
Eu il cunosc pe Titus Corlatean. Sclipeste. Este perfect compatibil in idei cu Ponta. Au gandit impreuna toata miscarea. Basescu si Iohannis et comp. au inghitit galusca....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ