Lovitură DURĂ pentru Marian Vanghelie

| 19 feb, 10:43

Zeci de percheziţii au loc joi dimineaţa la firmele cu care Primăria Sector 5 a semnat contracte fabuloase pentru reamibilitare. 39 de persoane sunt vizate. Potrivit România TVMarian Vanghelie a atribuit 6 contracte în valoare de 20 de milioane de euro, într-o singură zi, către un vechi prieten de-al său care a fost arestat preventiv.

Poliţiştii Capitalei şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti fac joi dimineaţa percheziţii în Bucureşti. Potrivit România TV, 39 de persoane sunt vizate şi o sută de firme fantomă implicate într-o reţea de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Cazul a intrat în vizorul anchetatorilor încă de luna trecută atunci când 26 de persoane au fost arestate preventiv. Poliţiştii au aflat că este vorba de o reţea mult mai mare. Primăria Sectorului 5, primărie condusă de Marian Vanghelie, a atribuit contracte de milioane de lei pentru reabilitare termică.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ