Lovitură grea primită de Elena Udrea după GRATII: a pierdut deja primul proces

| 11 feb, 11:31

Elena Udrea, aflată în Arestul Capitalei, după ce procurorii DNA au decis ca aceasta să fie reţinută pentru 24 de ore în dosarul Microsoft, a mai primit o veste tristă. Ea apierdut procesul intentat Monicăi Tatoiu pentru denigrare în public.

Tatoiu a câştigat procesul după ce declarase despre Udrea, într-o emisiune televizată, pe vremea când această era ministru al turismului, că "de când a fost numită ministru, nu a făcut altceva decât să calce în străchini", "aşa se întâmplă când găinării au acces la bani mulţi" şi "doamna Udrea este un pericol".

"În momentul în care Elena Udrea era foarte puternică a apărut o lege care permitea să dai în judecată pe oricine te pseudo-denigrează şi să ceri cheltuieli imense de judecată fără să plăteşti nicio taxă de timbru. Atunci, imediat după acea lege, au fost vreo 10 procese intentate de doamna Udrea tuturor celor care au încercat să spună lumii întregi că nu era ceea ce vrea să pară. Doamna Udrea a încercat atunci să închidă gura tuturor celor care au încercat să atragă atenţia opiniei publice  şi privind pericolul pe care această persoană îl reprezenta pentru România.", a mai spus Monica Tatoiu la România TV.

Astfel, instanţa a decis că Elena Udrea trebuie să-i plătească Monicăi Tatoiu despăgubiri în valoare de 30.000 de lei.

"Am câştigat, dar acum trebuie să-mi recuperez banii...dar nu e vorba de bani, e vorba de principii. Toţi cei care greşesc trebuie să plătească. Dacă acest principiu se aplică peste tot, România va ieşi din sfera corupţiei care acum musteşte. Iar doamna Udrea este imaginea corupţiei în România.", a declarat Monica Tatoiu pentru România TV.

Citeşte şi: Elena Udrea, REŢINUTĂ: "Poţi pune cătuşe Elenei Udrea, dar nu şi adevărului"

 

 

 

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ