Ludovic Orban, denunţat la DNA că a luat şpagă bani grei. Reacţia liberalului

| 20 mar, 13:07

Liberalul Ludovic Orban reacţionează la acuzaţiile care i se aduc de către DNA. Fostul ministru al Transporturilor a declarat că nu în mandatul său s-a realizat construcția Transalpinei.

"Nu știu nimic de aceste acuzații și nici nu avea cum să mă denunțe pe mine (...) Nu în mandatul meu s-a realizat Transalpina", a precizat Ludovic Orban.

Expertizele care există deja în dosarul de la DNA arată un prejudiciu de 100 de milioane de euro. Paguba rezultă din degradarea imediată a unor porţiuni de drum, dar mai ales de plata unor lucrări fictive, care pur şi simplu nu s-ar fi efectuat în realitate.

Premierul Victor Ponta a semnalat şi el în luna august 2014, afacerile ilegale în legătură cu Transalpina. Şeful guvernului a declarat atunci: "Cel mai mare tun al celui de la Romstrade, Iordache, a fost dat împreună cu Ludovic Orban, faimoasa transalpina care şi anul asta e nerecepţionată (...) 270 de milioane de euro din buget nu din fonduri UE pentru o lucrare nefinalizată. E foarte bine că se face curăţenie", potrivit România TV.

CITEŞTE ŞI INCREDIBIL! Ludovic Orban ar putea ajunge lângă ELENA UDREA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 mar, 13:13
Dorin
Confirmare
Se pare că a devenit o soluție sigură să scăpăm cu adevărat de politicienii șpăgari!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ