Ludovic Orban: Este o coincidenţă faptul că Ponta a fost chemat la DNA în aceeaşi zi cu depunerea moţiunii PNL

| 05 iun, 14:19

Liderul deputaților PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri că "nu există absolut niciun fel de legătură" între depunerea moțiunii de cenzură de către liberali și "ceea ce se întâmplă în activitatea DNA".

"Nu există absolut niciun fel de legătură între demersul politic al PNL, care a fost hotărât la Consiliul Național de acum două săptămâni, (n.r.depunerea moțiunii de cenzură) și ceea ce se întâmplă în activitatea DNA.

Nu cunoaștem informații privitoare la ceea ce s-a întâmplat la DNA, nu ne pronunțăm privitor la ancheta care este în curs de desfășurare. Obiectivul nostru, ca și partid politic, este ca, utilizând mijloacele democratice, constituționale, să punem punct guvernării Ponta", a spus Orban, la Palatul Parlamentului, conform RomâniaTV.net.

Citeşte şi:  Iohannis: Solicit demisia premierului. Ponta: Doar Parlamentul poate să mă demită

El a adăugat că nu poate fi "decât o coincidență" faptul că DNA l-a chemat pe Ponta la audieri în aceeași zi în care liberalii au depus moțiune de cenzură în Parlament.

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la ieșirea din sediul DNA, că are calitatea de suspect în dosarul lui Dan Șova.

"Sunt suspect în cazul domnului Șova pentru activitatea de avocat în 2007-2008. De asemenea, sunt în conflict de interese că l-am propus pe domnul Șova ministru. (...) Am venit la DNA ca orice om normal. Nu am dat nicio declarație. O să ne cheme pentru declarații", a afirmat prim-ministrul.

Citeşte şi: Gabriela Firea, purtător de cuvânt al PSD: "Victor Ponta nu are niciun motiv să își dea demisia!"

Liberalii au depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta, vineri, la biroul președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, precum și la biroul președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Citeşte şi:  Victor Ponta, despre moţiunea liberalilor: Bătălia politică se duce în Parlament nu la DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ