Surse: Procurorii ar fi găsit probe în cazul lui Ponta la perchezițiile de la cabinetul de avocatură al lui Șova

| 05 iun, 12:47

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție ar fi găsit probe față de Victor Ponta, respectiv anumite contracte între cabinetul de avocatură al lui Ponta şi cel al lui Şova, la perchezițiile din aprilie anul acesta efectuate la cabinetul de avocatură al lui Dan Șova, au declarat surse judiciarecitate de Agerpres.

Sursele citate de Agerpres arată că ar fi vorba despre documente care se referă la colaborarea dintre cele două cabinete de avocatură pe parcursul anilor 2007-2008.

Citeşte şi:  Victor Ponta, audiat la DNA: SUNT SUSPECT. Ponta, la Cotroceni

DNA a anunțat vineri că procurorii au dispus începerea urmăririi penale față de premierul Victor Ponta, la data faptelor avocat, pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălarea banilor în dosarul de corupție de la companiile energetice Turceni și Rovinari privind încheierea unor contracte de asistență juridică.

Citeşte şi: Victor Ponta face publice dovezile neimplicării sale în cazul Turceni-Rovinari

În aceeași cauză, procurorii au constatat că se impune continuarea urmăririi penale față de Victor Ponta și sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de conflict de interese, dintre care una în formă continuată, fapte aflate în legătură cu funcția sa de prim-ministru, conform unui comunicat al DNA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 iun, 12:55
dan sovaila
o prostie,o gogomanie,o minciuna,o calomnie,un mare neadevar
toate probele au fost taiate cu toporul si cu drujba
apoi au fost tocate
apoi au fost arse
apoi au fost aruncate in rauri
raurile s-au dus in Dunare
Dunarea,in Marea Neagra
sunt martor

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ