Victor Ponta face publice dovezile neimplicării sale în cazul Turceni-Rovinari

| 05 iun, 12:19

Victor Ponta a făcut publice, pe pagina sa de Facebook, o serie de documente care dovedesc că acesta nu este implicat în cazul Turceni-Rovinari. Documentele, transmise de către Baroul Bucureşti, atestă că Victor Ponta nu a avut niciodată niciun fel de legatură cu firma de avocatura "Şova şi asociaţii" şi nu a deţinut niciodată calitatea de asociat în cadrul societăţii.

De asemenea, mai multe adrese transmise de Complexul Energetic Rovinari şi de Complexul Energetic Turceni specifică în mod clar că Victor Ponta "nu are şi nu a avut relaţii contractuale de nicio natura cu aceste societăţi."

„Dovezi ale neimplicării în cazul Turceni-Rovinari - Câteva informaţii despre motivul pentru care am fost chemat azi la DNA. Situaţia este clară din punctul meu de vedere. Politica nu se face la DNA, se face în Parlament!", a scris Ponta pe reţeaua socială. 




Citeşte şi: Victor Ponta, audiat la DNA: SUNT SUSPECT. Dan Şova, adus şi el la DNA

Premierul Victor Ponta a fost audiat, vineri dimineaţa, la DNA, în dosarul lui Dan Şova, în care acesta este cercetat pentru contractele încheiate de firma "Şova şi asociaţii" cu firmele energetice Turceni şi Rovinari.

„M-a chemat domnul procuror. Sunt suspect pentru activitatea de avocat. Sunt şi în conflict de interese pentru că l-am propus pe domnul Şova. Am venit la DNA ca orice om normal. Nu am dat nicio declaraţie. La DNA nu facem politică, politică facem în Parlament", a declarat premierul Ponta, la ieşirea din sediul DNA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 iun, 14:18
Bibi
Ponta Demisia !
Iesi afara javra ordinara !
06 iun, 07:36
Un vot
VVP
Lipseste o singura hartie, cea in care sa scrie ca intre VVP si SDC nu a existat nicio relatie patrimoniala!
Poate o produce cineva si pe aceea!
DNA poate aresta toata clasa politica dar nu poate conduce o tara stimati domni politicieni!
Tot domniilor voastre va revine aceasta sarcina dar vedem ca nu prea va inghesuiti! Sa fie oare greata la zgomotul catuselor?
Stimati psd-isti, unpr-isti, plr-isti ,udmr-isti si care mai tineti acum de ciolan, puneti un alt premier, ca nu o incepe tara si nu se termina cu un singur om!
Daca, Doamne fereste de asa ceva, VVP facea un accident la o competitie si intra in coma sau deceda in functie aceasta tara nu mai exista???
Fariseilor, mincinosilor, hotilor si tradatorilor, Dumnezeu incepe sa va pedepseasca pentru ca l-ati maniat! Plecati, pocaiti-va si lasati doar doar s-or gasi altii curati si competenti odata si odata!
05 iun, 19:49
Simedru
Plagiatorul!
Asta-i buna, pa-i Ponta si-a plagiat "Teza de Doctorat", care avea vreo 400 pagini, si nu putea el "plagia" astea vreo 6 pagini! Am inteles ca ii vorba de colaborare intre Ponta si Sova, pentru "consultanta", la Rovinari-Turceni, SI NU , colaborare directa, intre Ponta si Rovinari-Turceni!
05 iun, 12:49
stegaru dac
josnic......
te rugam tovarase PM Ponta,nu va dati demisia...
jos basescu,jos udrea,jos boc,jos mru,jos ceausescu,jos dej..
05 iun, 22:48
Virgil
Da, e josnic!
Este josnic ceea ce ai scris si te mai pretinzi "stegar" si "dac"!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ