Codrin Ștefănescu: Astăzi asistăm la o acțiune de forță absolut inacceptabilă într-un stat european

| 05 iun, 13:51

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, consideră că Victor Ponta nu are niciun motiv pentru a-și depune demisia din fruntea Guvernului.

"Nu DNA face și desface guverne. Prin urmare, Victor Ponta nu are niciun motiv pentru a-și depune demisia, ci are pur și simplu obligația să-și continue mandatul dat de cetățeni în 2012. Astăzi, asistăm la o acțiune de forță absolut inacceptabilă într-un stat european. Nu este deloc normal ca minciunile proferate cu ani în urmă de Băsescu, Blejnar et comp. și infirmate public de instituțiile de anchetă (DNA și ANI au prezentat mass-media informațiile conform cărora Victor Ponta nu este anchetat în cazul Complexurilor Rovinari și Turceni) să fie reluate într-o formă abruptă și extremă când interesele unui grup politic o cer", afirmă Ștefănescu într-un comunicat de presă.

Citeşte şi:  Iohannis: Solicit demisia premierului. Ponta: Doar Parlamentul poate să mă demită

Potrivit acestuia, "nu mai este bizar sau straniu" motivul pentru care acest caz apare chiar în ziua în care PNL depune moțiunea de cenzură.

"Interesul este cunoscut de toți: încercarea de a schimba Guvernul fără votul Parlamentului României", a adăugat Ștefănescu.

Citeşte şi: Gabriela Firea, purtător de cuvânt al PSD: "Victor Ponta nu are niciun motiv să își dea demisia!"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ