Ludovic Orban, reacţie la percheziţiile care îl vizează pe primarul Sectorului 1 Andrei Chiliman

| 18 iun, 12:58

Prim-vicepreședintele PNL Ludovic Orban a declarat că el personal nu știe nimic despre percheziţiile care îl vizează pe primarul Andrei Chiliaman. Totuşi, liderul PNL a precizat că în cazul în care vor fi probleme de integritate vor fi aplicate toate prevederile din Statutul noului PNL.

 

Ludovic Orban a declarat că PNL va aplica criteriile statutare în cazul în care se descoperă că edilul sectorului 1 a comis ilegalităţi.

Citește și: Percheziţii DNA la Primăria Sectorului 1. Primarul Andrei Chiliman ar fi vizat de anchetă

"Nu avem informații și nu avem ce comenta. Spre deosebire de PSD care spune că va introduce prevederi statutare privind integritate, PNL-ul are astfel de criterii și le va aplica indiferent de caz si cum se numește membrul PNL aflat într-o astfel de situația. Dar să nu punem carul înaintea boilor până nu știm ce se întâmplă", a precizat Ludovic Orban, potrivit România Tv.

Procurorii DNA fac joi percheziţii în 7 locații, situate în municipiul București, dintre care una este sediul unei instituții publice, într-un dosar de corupție și infracțiuni asimilate celor de corupție comise în perioada 2006 – 2015.

Potrivit unor surse judiciare, percheziţii au loc şi la Primăria Sectorului 1. Primarul Andrei Chiliman ar fi vizat de ancheta în care este cercetat cumnatului premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu. Edilul sectorului 1 ar urma să fie audiat la DNA Ploieşti.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ