Orban: Nu voi beneficia de pensia specială, nu voi face o astfel de cerere

| 18 iun, 15:08

Liderul deputaților PNL, Ludovic Orban, a susținut joi că, la momentul pensionării, nu va face o cerere pentru a beneficia de pensie specială.

"Eu în niciun caz nu voi beneficia, dacă mai rămâne în vigoare când mă voi pensiona și dacă voi prinde pensia. (...) Nu voi beneficia de acest privilegiu, nu voi face cerere", a spus Orban, într-o conferință de presă.

El a amintit că PNL a votat împotriva proiectului de lege și caută motive pentru a fi atacat la CCR.

"Vom încerca în continuare să împiedicăm intrarea în vigoare a acestui act normativ care creează un regim privilegiat în materie de pensii pentru parlamentari în raport cu ceilalți cetățeni. Noi considerăm că toți suntem egali, că nimeni nu este mai presus de lege și că nu există nicio diferențiere între cetățean și un om care ocupă temporar o funcție publică", a spus Orban.

La rândul său, deputatul Andreea Paul a afirmat că legea privind pensiile speciale pentru parlamentari a fost o promisiune a PSD pentru a avea votul social-democraților la moțiunea de cenzură a PNL.

"Sunt convinsă că până ajungem să ne pensionăm această lege va fi modificată de câteva ori și nu vom ajunge să beneficiem de ea în forma actuală", a adăugat deputatul PNL.

De asemenea, ea a spus că în cazul în care PNL va ajunge la guvernare va fi obligat să elimine aceste pensii speciale din cauza fenomenului de îmbătrânire a populației.

Pe de altă parte, Andreea Paul a arătat că PSD ''s-a asigurat" că nicio zi de sâmbătă și duminică nu va fi disponibilă pentru mitingurile anunțate de PNL.

Citeşte şi: Averile fabuloase ale parlamentarilor care au propus pensiile nesimțite! Au vile în Austria şi Bentley în garaj

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ