Alina Gorghiu, despre pensiile speciale: "Acest proiect de lege nu era oportun acum"

| 16 iun, 14:14

Alina Gorghiu, a vorbit despre votul favorabil dat de parlamentari pentru pensiile speicale. Copreședinta PNL spune că acest "proiect de lege nu era oportun în acest moment".

Alina Gorghiu subliniază faptul că "nu vrem să intrăm pe o pantă populistă, dar sunt atât de multe lucruri de rezolvat în România în acest moment, iar pensiile parlamentarilor nu era un subiect oportun de discutat azi sau în viitorul apropiat".

"Sunt de acord să mărim pensiile pentru alte categorii de persoane, parlamentarii nu sunt o prioritate în acest moment. Trebuie respectat principiul contributivității", spune Gorghiu

Intrebata ce va face cu banii, Alina Gorghiu a spus că: "Legea e egala pentru toti si acea indemnizatie sau pensie speciala, indiferent de votul pe care l-am dat in plen, ea va fi asigurata fiecarui parlamentar.Nu stiu ce va face fiecare parlamentar, nu stiu daca pot fi argumente pentru atacarea la Curtea Constitutionala a legii, dar va marturisesc ca am avut la grup aceasta discutie si vom analiza la modul cel mai serios daca sunt sau nu argumente pentru a putea face acest demers."

Intrebata de cum a decursul votul, Alina Gorghiu a spus că " nu poate să raspunda la intrebare, pentru ca a stat cu spatele la sala, a stat in prima banca."

" Nu stiu daca a mai existat alt coleg care sa fi votat. Eu va spun comportamentul grupului parlamentar al Partidului National Liberal a fost acela de a vota impotriva. Daca a existat un coleg care s-a abtinut sau care sa voteze in favoarea proiectului nu stiu.", a mai spus Alina Gorghiu.

 

Citeşte şi: Parlamentarii şi-au VOTAT pensiile speciale UPDATE

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ