Klaus Iohannis, prima reacţie despre legea pensiilor pentru parlamentari

| 17 iun, 13:00

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, în legătură cu legea pensiilor speciale pentru parlamentari, că va face o analiză asupra acestui subiect după ce va primi actul normativ de la Parlament.

Șeful statului a fost întrebat cum va acționa în cazul legii pensiilor speciale pentru parlamentari, adoptată marți de Legislativ.

"Mă voi referi la această chestiune după ce primesc de la Parlament legea și voi face o analiză profundă", a spus șeful statului, la Palatul Cotroceni, după întrevederea cu omologul său portughez, Anibal Cavaco Silva.

Plenul comun al Senatului și Camerei Deputaților a aprobat, marți, proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor cu 303 voturi "pentru", 124 "împotrivă" și două abțineri.

 

Citeşte şi: Klaus Iohannis, despre vizita omologului portughez: Portugalia este un partener foarte important al României

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ