Mădălina Manole, parastas de cinci ani. Petru Mircea nu a venit la mormânt

| 11 iul, 12:44

Cinci ani s-au scurs de când Mădălina Manole a murit. Artista s-a sinucis la 14 iulie 2010 chiar de ziua ei de naştere. Sâmbătă, părinţii şi rudele i-au făcut parastas la mormântul din cimitirul "Bolovani" din Ploieşti.

Deşi au trecut  cinci ani de când fata cu părul de foca plecat dintre noi, părinţii Mădălinei Manole nu au găsit nici acum răspuns pentru gestul fiicei sale. Abia ţinându-se pe picioare, Eugenia şi Ion manole l-au acuzat din nou pe Petru Mircea, soţul artistei, că nu îi ţine slujbele de pomenire şi nici nu trece pe la mormânt.

"De ce nu-l aduce pe băieţel la mormânt să-şi vadă mama? Acum are şase ani şi ar putea să-i explice ca să nu fie ydruncinat mai târziu. Nici nouă nu ni-l aduce ca să-l vedem. Eu nu mai pot. Vin aici în fiecare săptămână", a spus îndurerată Eugenia Manole la România Tv.

 

Citeşte şi: CUTREMURĂTOR! Mădălina Manole i-a apărut tatălui său în vis şi i-a spus cum a murit

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ